Bra och efter förväntan eller förundran och mållöshet?

Bra och efter förväntan eller förundran och mållöshet?

Alla behöver vi underhållning i olika former, då vi behöver känna glädje och tillfredsställelse i olika former. För när vi är glada kan vi ge och få glädje i vår vardag med andra individer i vår omgivning. Det kan finnas skillnader mellan underhållning och underhållning.

Vi kan tycka att en låt, en dans och en teaterföreställning är bra och enligt vår förväntan på underhållningen. Vi kan även bli förundrade och mållösa när vi se en show och framträdande. Det må vara en liten differens mellan att vara bra och efter förväntan i förhållande till förundrad och mållös, men ack ändå så stor när vi känner njutning inombords när vi lämnat nöjespalatset.

???????????????????????Den förväntan som vi har när vi exempelvis ser konserten ”Rhapsody in Rock” med Robert Wells kan vara stor, efter att vi sett trailers och recensioner om denna turné. Vi kan känna att vi fått den njutning som vi förväntar oss när vi lämnar nöjespalatset Dalhalla, men är vi förundrade och mållösa efter detta nöje? Vi kan känna förhoppning inför en show, som ”A Magic Night” med Joe Labero, och veta att illusionisten kommer trolla fram en kanin ur hatten, men blir vi förundrade och mållösa efter detta nöje?

Det gäller att kunna skapa en show som aktivt engagerar och involverar publiken på många olika sätt för att kunna skapa en stämning som bidrar till att den behållna njutningen efter nöjet inkluderar förundran och mållöshet. Lyckas en med det, så är det en konst och bedrift som är få förundrat, vilket bland andra professionella komiker har förmågan till och lyckas med.

Skillnaden mellan underhållning och underhållning är om njutningen hos publiken blir bra och efter förväntan eller förundran och mållöshet som effekt efter att ha sett underhållningen. Vad som är bäst är vad publiken önskar och har som målsättning – det finns underhållare som uppfyller publikens förväntan och det finns underhållare som uppfyller publikens förväntan och bjuder till med det lilla extra som ger en gnista i publikens ögon, likt den blicken som ett litet barn har när denne väntar på jultomten på julaftonens afton.

När ni ska boka en show för ert företag eller i samband med en 50-årsfest, så kan ni ha i beaktande och åtanke om att bjuda till lite extra till publiken, så att det blir en gnistrande blick och en njutning efter showen. För er mening med showen är att publiken ska glädjas och vara i känslotillståndet om att vara road och lycklig. Njut, bli förundrad och mållös i samband med ert nöje, för det blir en upplevelse som blir minnesvärd för lång tid framöver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *