Vart köper man el cigg i Göteborg? helst i butik

E – Cigaretter att röka utan att elda

Att köpa ecigg i göteborgHar du funderat på att sluta röka kan den elektroniska cigaretten hjälpa dig att nå ett bra resultat.

När du röker en vanlig cigarett får du vid varje bloss i dig upp till 4000 giftiga ämnen som skadar dig och din kropp på ett allvarligt sätt och detta undviker du om du enbart röker e – cigaretter.

Det finns olika typer av e cigaretter och det finns en uppsjö av olika smaker som du kan välja mellan. Tillsatsen eller vätskan som du använder i en e-cigarett kallas för e-juice och innehåller två tillsatser som av livsmedelsverket är godkända och vanliga livsmedelstillsatser. Dessa två i e- cigarettens vätska är till skillnad från cigarettens 4000 olika kemikalier är propylen glykol och oftast glycerin.

LÄNK >> Hitta butiker som säljer elcigg i Göteborg

Ganska vanliga tillsatser som man ofta använder till exempel inom teatern för att skapa rök på scenen. När du köper din första e-cigg finns det lite att tänka på och oftast säljs dessa i hela startpaket med allt du behöver för att klara ditt nya liv på ett bra sätt utan den vanliga cigaretten.

En e- cigg består i en förångare, ett batteri som är uppladdningsbart med laddare och självklart också e-juicen där du själv kan välja den smaken du tycker passar dig bäst. Det finns olika smaker och det finns också med eller utan nikotin.

LÄNK >> Hitta butiker som säljer elcigg i Stockholm

Det finns en hel del olika e- cigaretter med förångare i både storlek och utseende men det finns också en annan typ av e-cigarett som är fix och färdig att börja använda på en gång, dock är dessa oftast av engångs typer men du kan också köpa en cigarett där du bara byter ut själva filtret/munstycket på din e-cigg. Att använda e-cigaretter är ett bra sätt att sluta röka på, det minskar dina kostnader och du får absolut en bättre hälsa då du slipper få i dig de 4000 olika kemiska substanser som finns i en vanlig cigarett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *